Tilbage i februar 2015 lancerede Facebook officielt sit nye og forbedrede Marketing Partner Program med det det formål at gøre det nemmere for annoncørere at finde den bedste partner til netop deres behov indenfor Facebook. Programmet er løbende blevet justeret og torsdag d. 15/10 blev den seneste videreudvikling offentliggjort.

 

Facebook ønsker at gøre deres produkter mere tilgængelige for små og mellemstore virksomheder, og til dette formål har de skabt et “Small Business Solutions Badge”, og AdRoll er en af blot to virksomheder som er blevet tildelt dette badge. Vi har modtaget det, da vi som virksomhed har stor fokus på at gøre avanceret annoncering let tilgængeligt for virksomheder af alle størrelser.

 

AdRoll er en af de få virksomheder med hele 3 badges tildelt af Facebook, heriblandt ” Ad Technology” og “FBX”, og vi er stolte af at have et tæt samarbejde med Facebook, hvilket også sikrer at vi kan generere de skarpeste resultater for vores kunder.

 

AdRoll har allerede et godt fodfæste i de nordiske lande blandt virksomheder af alle størrelser. Et eksempel på en mellemstor virksomhed vi samarbejder med er det svenske retail site Hemvaruhuset.se, som forhandler højkvalitets badeværelses- og boligindretningsprodukter til virksomheder, indretningsarkitekter, arkitekter og private. Hemvaruhuset havde brug for en bedre måde at skilde sig ud i et yderst konkurrencepræget boligindretningsmarked, og derfor startede de dynamisk retargeting med AdRoll på både Facebook og display.

 

Det smukke ved retargeting med AdRoll er at vores dynamiske annoncer vises alle de rette steder påtværs af internettet og Facebook. Takket være denne rækkevidde har vi set en ROI på 19,3X.” udtaler partner i Hemvaruhuset Peter Drottz. Derudover er Hemvaruhuset yderst tilfredse med AdRoll’s yderst detaljerede rapportering på en simpel platform: “AdRoll’s platform med selvbetjening adskiller dem fra konkurrenterne. Det er let at læse, og tillader os at måle effektiviteten af hver eneste kampagne vi implenterer påtværs af netværk fra et eneste betjeningspanel” siger Drottz.